PRIVĀTUMA POLITIKA
Mājas lapu, kurā Jūs šobrīd atrodaties, izmanto SIA REĀLISMS (Reģ. Nr. 44103099262) (turpmāk tekstā: "mēs").

Domājot par privātuma un no Jums un par Jums iegūto datu aizsardzību mēs esam sagatavojuši privātuma aizsardzības noteikumus (turpmāk: "privātuma politika"). Ar tās palīdzību vēlamies darīt Jums zināmu to kā mēs vācam, lietojam un aizsargājam Jūsu personas datus. Pirms piesakāties mūsu pakalpojumiem, aicinām uzmanīgi iepazīties ar šeit aprakstīto privātuma politiku.

Izmantojot mūsu pakalpojumus, lietojot mūsu mājas lapu vai mūsu sociālo mediju lapas Jūs piekrītat šai privātuma politikai. Ja Jūs nepiekrītat mūsu privātuma politikai, Jūs nedrīkstat izmantot šo mājas lapu vai mūsu pakalpojumus.

Šeit redzamā privātuma politika var tikt mainīta mūsu uzņēmuma un mājas lapas attīstības gaitā, īstenojot jaunas tiesību aktu prasības vai jaunas tehnoloģijas, vai lai uzlabotu mūsu sniegtos pakalpojumus. Tāpēc aicinām Jūs regulāri pārskatīt mūsu privātuma politiku.

Personas daturs apstrādājam saskaņā ar Latvijas Republikas likumiem, Eiropas Savienības datu aizsardzības regulām un Fizisko personu datu aizsardzības likumu. Privātuma politika attiecas uz informāciju, kuru mēs saņemam gan izmantojot e-pastu, gan mājas lapu, gan citā elektroniskās saziņas ceļā.

1. Kādus datus mēs ievācam?

Lai mēs varētu nodrošināt Jūsu izvēlēto pakalpojumu sniegšanu, kā arī lai sniegtu tieši Jums piemērotus piedāvājumus mūsu pakalpojumiem, mēs apkopojam Jūsu personas datus, ko Jūs mums sniedzat brīvprātīgi, kad piesakaties mūsu pakalpojumiem, taču daži dati tiek savākti automātiski saistībā ar pakalpojuma lietošanu.

Personas dati, ko mēs par Jums apkopojam:

a) Informācija, kuru Jūs mums sniedat brīvprātīgi, lai varam nodrošināt pakalpojumu vai saistību izpildi. Ja Jūs reģistrējaties, lai lejupielādētu mūsu materiālus, izvēlaties saņemt bezmaksas vai maksas resursus, reģistrējaties un piedalaties jebkurā maksas vai bezmaksas meistarklasē vai pasākumā, kas notiek klātienē vai virtuāli, pierakstaties saņemt mūsu jaunumus elektroniskā formātā, mēs apkopojam Jūsu sniegto informāciju. Tāpat arī, ja aizpildat mūsu mājas lapā vai sociālajos medijos redzamās vai trešo pušu nodrošinātās reģistrācijas formas, veidlapas, sazinaties ar mums, izmantojot veidlapas, atbildot uz aptaujām, sniedzot rakstiskas vai mutiskas atsauksmes gan klātienē, gan elektroniskā veidā, piekrītat mūsu rīkoto meistarklašu dalības noteikumiem, ieskaitot fotogrāfiju un video materiālu veidošanu, kur Jūs esat redzams u.c. Šī informācija var ietvert Jūsu vārdu, uzvārdu, tālruņa numuru, e-pasta adresi, adresi un citu informāciju, kā arī klātienes meistarklasē vai pasākumā veiktās fotogrāfijas, video un audio ierakstus, par ko Jūs informējām pirms pasākuma un par ko saņēmām tavu piekrišanu. Atsevišķos gadījumos tie var būt arī maksājuma dati, kas ietver uzņēmuma rekvizītus, citus maksājumu datus, kredītkartes vai debetkartes informāciju un citus finanšu datus, kas mums nepieciešami, lai apstrādātu Jūsu maksājumu.

Mēs pieprasām tikai to informāciju, kas pamatoti nepieciešama, lai sagatavotu rēķinu par pakalpojumu, noslēgtu ar Jums līgumu vai veidotu sadarbību. Mēs Jums nepieprasīsim sniegt piekrišanu izmantot plašāka apjoma datus, nekā tas nepieciešams kā obligāts nosacījums, lai veidotu sadarbību.

Kā šīs mājas lapas apmeklētājs Jūs varat iesaistīties lielākajā daļā darbību, nesniedzot nekādu personisku informāciju. Tikai tad, ja tu mēģinat lejupielādēt resursus un/vai reģistrēties jebkādu maksas vai bezmaksas pakalpojumu saņemšanai, Jums ir jāsniedz informācija par sevi.

Jūs varat izvēlēties mums nesniegt prasīto informāciju un tādā gadījumā var rasties situācijas, ka Jūs nevarat izmantot dažas priekšrocības, kas pieejamas mūsu mājas lapas vai pakalpojumu lietotājiem.

b) Kad Jūs piekļūstat un lietojat mūsu mājas lapu, tad tās rīki un tehnoloģijas automātiski apkopo un saglabā noteiktus datus (tie Jūs neidentificē kā konkrētu personu) par to, kā Jūs lietojat mūsu mājas lapu: kādu pārlūkprogrammu izmanto, kāda tipa elektronikas ierīci Jūs izmantojat (datoru, telefonu vai planšeti), informāciju par Jūsu vispārēju atrašanās vietu (piemēram, valsti), ko mēs iegūstam no Jūsu IP adreses un citu informāciju, kas attiecas uz to, kā Jūs lietojat mūsu mājas lapu, pārlūkprogrammu vai ierīci, tai skaitā arī sīkdatnes (cookies), URL informāciju, tīkla savienojuma veidu, valodu, Jūsu interneta pieslēgumu, IP adresi un operētājsistēmu.

Informācija, kuru apkopo automātiski, tiek izmantota statistikas datiem, un tajā nav ietverta Jūsu personas informācija. Mēs izmantojam šos datus, lai uzlabotu mūsu mājas lapu un mūsu pakalpojumu piedāvājumus. Tomēr sistēmas automātiski savākto informāciju saistīs ar Jūsu personīgo informāciju, ja brīvprātīgi sniedzi savu personisko informāciju.

Sīkdatņu (cookies) un pikseļu (pixels) izmantošana:

Mūsu mājas lapā tiek izmantota standarta tehnoloģija, ko sauc par sīkdatnēm, lai apkopotu informāciju par to, kā mūsu mājas lapa tiek izmantota.

Informācija, kas iegūta, izmantojot sīkdatnes, var ietvert apmeklējumu datumu un laiku, aplūkotās sadaļas, mūsu mājas lapā pavadīto laiku un lapas, kas tika apmeklēta tieši pirms un pēc mūsu mājas lapas, kā arī Jūsu IP adresi.

Mēs paturam tiesības izmantot sīkdatņu tehnoloģiskos ekvivalentus, ieskaitot sociālo mediju pikseļus (pixels) atbilstoši dažādu sociālo mediju vietņu politikām. Šie pikseļi ļauj sociālo mediju vietnēm redzēt, ka apmeklētājs ir apskatījis mūsu mājas lapu, lai pielāgotu reklāmas ziņojumus, ko lietotāji redz apmeklējot sociālo mediju vietni.

c) Trešās puses arī var automātiski ievākt Jūsu datus. Mūsu mājas lapā iestrādātie rīki nodrošina trešās puses. Piemēram, e-pastu mārketinga rīki, lai varat saņemt mūsu jaunumus, vai anketēšanas pakalpojumi. Aicinām ņemt vērā, ka arī šie uzņēmumi var izmantot cookies vai tamlīdzīgas tehnoloģijas, lai par Jums ievāktu datus gan no viņu vietnēm, gan no Interneta. To, kā trešās puses ievāc un izmanto tavus datus, nosaka viņu privātuma politikas, kas ir norādītas viņu mājas lapās.

2. IEGŪTO DATU IZMANTOJUMS

Mēs apkopojam un izmantojam augstāk minētos datus, lai nodrošinātu Jums efektīvu, jēgpilnu un īpaši Jums piemērotu mūsu lapas, sniegtās informācijas un pakalpojumu lietošanas pieredzi. Mēs varam izmantot Jūsu datus, lai:

- mēs varētu sniegt pakalpojumus, ņemot vērā pieteikumā solīto pamatojumu, uz kā pamata Jūs mums brīvprātīgi uzticējāt savus datus (piemēram, lai saņemtu mūsu piedāvājumus, pakalpojumus utt);
- personalizētu un uzlabotu Jūsu pieredzi saistībā ar mūsu mājas lapas lietošanu vai pakalpojumiem, tai skaitā, novērstu lietošanas tehniskās problēmas, saglabātu Jūsu preferences kā arī izstrādātu jaunus produktus un pakalpojumus;
- informētu Jūs par izmaiņām mūsu mājas lapā, ieskaitot šo privātuma politiku, un mūsu sociālo mediju lietošanas vietnēs;
- izpildītu savas saistības un pamatotu mūsu tiesības, kas balstītas uz vienošanos starp tevi un mums (piemēram, aizsargātu ar autortiesībām to pakalpojumu saturu, uz ko tas attiecas);
- lai sazinātos ar Jums saistībā ar Jūsu izvēlēto pakalpojumu, tostarp ar e-pastu, paziņojumiem, telefoniski, īsziņām vai citām ziņām;
- lai apstrādātu maksājumu par mūsu pakalpojumiem, lai sagatavotu rēķinus, kā arī izpildītu jebkuru līgumu starp Jums un mums, nodrošinot Jūsu apkalpošanu;
- citam iemeslam, kam Jūs piekritāt vai kas ir atļauts ar likumu.

Mēs varam izmantot Jūsu personiskos datus arī tiešā mārketinga nolūkos, lai:
- nodrošinātu Jums papildus informāciju par mūsu sniegtajiem pakalpojumiem, sūtot tiešā mārketinga e-pastus un jaunumus tikai ar Jums iepriekš izteiktu piekrišanu, ko Jūs veicat, kad piesakies uz mūsu tiešsaistes vai klātienes meistarklasēm, pasākumiem un jaunumiem;
- veidotu un virzītu reklāmas dažādos, Jūsu izmantotos sociālajos medijos vai mājas lapās (gan izmantojot datoru, gan mobilo telefonu vai planšeti);
- izveidotu, uzlabotu un virzītu mūsu mārketinga ziņojumus ar sociālo mediju nodrošinātiem reklāmas rīkiem (kā piemēram, Facebook Lookalike auditorijas veidošana).

E-pasta izmanošana

Ja izvēlaties sazināties ar mums pa e-pastu, mēs varam saglabāt Jūsu e-pasta ziņojumu saturu kopā ar e-pasta adresi un mūsu atbildēm.

Mēs apņemamies saglabāt Jūsu e-pasta adreses konfidencialitāti. Mēs nepārdodam, neiznomājam un neatklājam trešajām pusēm Jūsu e-pasta adresi.

Mēs uzglabājam informāciju, kuru Jūs mums nosūtat pa e-pastu, saskaņā ar atbilstošo likumdošanu.

E-pasts netiek atpazīts kā drošs saziņas līdzeklis, tāpēc atbildība par saturu, ar ko dalies e-pastā, ir tikai Jūsu. Nekad nesūti pa e-pastu savu kredītkartes informāciju un citu konfidenciālu informāciju.

Lai Jūs varētu saņemt mūsu bezmaksas e-pasta paziņojumus, Jums, reģistrējoties mūsu mājas lapā, ir jāizsaka sava piekrišana par to saņemšanu un savu datu apstrādi. Jūsu dati tiks izmantoti tikai šim konkrētajam mērķim. Ja vēlāk izlemsiet, ka turpmāk nevēlaties saņemt šādus e-pastus par jaunumiem un piedāvājumiem, Jūs jebkurā laikā varat atteikties (atrakstīties) no to abonēšanas. Katrā sūtītajā e-pasta ziņā ir ietverta saite "Atteikties no saraksta". Ja Jums jebkad ir problēmas atrakstīties no mūsu jaunumiem, tad aicinām mums nosūtīt e-pastu uz adresi viesturs@runasskola.lv , pieprasot anulēt turpmāko e-pasta ziņojumu abonēšanu.

3. TREŠO PUŠU MĀJAS LAPAS UN VIŅU NODROŠINĀTS SATURS, KO IZMANTOJAM MŪSU MĀJAS LAPĀ

Mēs neietekmējam privātuma politiku, kas ir trešajām pusēm, pakalpojumu nodrošinātājiem un sadarbības partneriem, par kuriem Jūs tiešā vai netiešā veidā uzzinat mūsu mājas lapā vai mūsu lapās sociālajos medijos. Jebkuri dati, ko Jūs viņiem sniedzat vai ko viņi par Jums ievāc (ieskaitot trešo pušu saturu, ja tāds ir iekļauts mūsu mājas lapā) attiecas uz viņu privātuma politiku. Informācijas ievākšana un ievērošana par viņu privātuma politiku ir Jūsu atbildība.

4. CIK ILGI TIEK GLABĀTI PERSONAS DATI?

Personas dati, kurus mēs par Jums ievācam un apkopojam, lai sniegtu Jums izvēlēto pakalpojumu vai sadarbību, tiek saglabāti tik ilgi, kamēr pakalpojums tiek nodrošināts; ir spēkā mūsu savstarpēji noslēgtais līgums vai vienošanās un tik ilgi, kamēr tas ir juridiski nepieciešams pēc līguma izbeigšanas vai to pieprasa normatīvie akti. Personiskie dati par tevi nekad netiks apstrādāti uz ilgāku laiku nekā nepieciešams.

Izņēmums ir e-pasta adrese, kuru pievienojam savai datu bāzei, lai informētu par turpmākajām meistarklasēm, apmācībām un pasākumiem. Kā jau minēts iepriekš – no šī saraksta jebkurā brīdī ir iespējams atrakstīties.

5. JŪSU INFORMĀCIJAS NODOŠANA TREŠAJĀM PERSONĀM

Mēs nepārdodam, neizīrējam un nekādi citādi nenododam jebkādu informāciju, kura par Jums ir nonākusi mūsu rīcībā.

Mēs varam atklāt Jūsu datus trešajai personai, ieskaitot juristu vai grāmatvedības pakalpojumu sniedzēju, pasākuma biļešu pārdevējus, pasākuma vietas vai norises nodrošinātājus, ja tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu mūsu pakalpojumu sniegšanu vai jebkuru citu vienošanos starp tevi un mums. Mēs varam izpaust informāciju, ja to pieprasa likuma normas, ja mēs uzskatām, ka to pieprasa likums, mūsu juridisko tiesību aizsardzība vai, ja to pieprasa tiesa vai cita valsts iestāde.

Mēs varam arī apmainīties ar informāciju ar analītiķu pakalpojumu sniedzējiem, lai mēs varētu analizēt, kā mūsu lietotāji izmanto pakalpojumu un uzlabotu lietotāju pieredzi.

Mēs varam sniegt Jūsu informāciju tiesību pārņēmējam, ja notiek uzņēmuma apvienošanās, nodalīšana, restrukturizācija, reorganizācija, daļu vai visa uzņēmuma pārdošana vai nodošana.

6. DROŠĪBA

Mēs esam apņēmušies aizsargāt lietotāja informāciju. Personas datiem, ko mēs apstrādājam, piekļūst tikai darbinieki un uzņēmumi, kuriem šī informācija ir jāapstrādā (piemēram, grāmatvedības pakalpojumu sniedzējs).

Ja Jūs saņemat pakalpojumu, piemēram, piedalies tiešsaistes meistarklasēs, kurām var piekļūt ar paroli, tad Jums piešķirtā parole aizsargā Jūsu lietotāja kontu, tāpēc Jums ir jāizmanto unikāla un droša parole, jāierobežo piekļuve savam datoram un pārlūkprogrammai, kā arī jāizlogojas no sava profila pēc pakalpojuma izmantošanas.

Tomēr, pat ja mēs veicam datu aizsardzības piesardzības pasākumus, neviens elektroniskās drošības pasākums nav pilnīgi drošs, un mēs nevaram garantēt lietotāja informācijas drošību.

7. LIETOTĀJA INFORMĀCIJAS PIEEJAMĪBA UN ATJAUNINĀŠANA

Ja mēs apstrādājam Jūsu personas datus ar Jūsu piekrišanu, Jūs jebkurā laikā varat atsaukt savu piekrišanu izmantot savus personas datus, ar nosacījumu, ka uz tiem neattiecas datu uzglabāšanas pienākums, ko nosaka pastāvošās līgumattiecības vai to pieprasa tiesību normas, kas ir spēkā pirms Jūsu piekrišanas atsaukšanas.

Jums ir tiesības saņemt informāciju par to, kāda veida personas informācija par Jums tiek apstrādāta.

Jūs varat pieprasīt saņemt informāciju par vietni, kas ir atbildīga par Jūsu datu glabāšanu.

Jums ir arī tiesības pieprasīt labot jebkādus nepareizus personas datus, kas par Jums tiek apstrādāti.

Noteiktos apstākļos Jūs arī esat tiesīgs lūgt dzēst vai ierobežot personas datu izmantošanu.

9. SAZINĀŠANĀS AR MUMS

Jūs varat uzdot jautājumus vai komentārus saistībā ar privātuma politiku, rakstot uz e-pastu: viesturs@runasskola.lv

Mēs paturam tiesības sniegt atbildi 30 dienu laikā par pieprasīto informāciju.

SIA REĀLISMS
Reģ. Nr. 44103099262
Adrese: Valmiera, Jumaras 195/1-8, LV-4201

Savus jautājumus par tavu personas datu apstrādi, aicinām sūtīt mums uz norādīto e-pastu (viesturs@runasskola.lv). Mūsu uzraudzības iestāde par personas datu aizsardzību ir Datu valsts inspekcija. Pirms izsakāt savu sūdzību Datu valsts inspekcijā, lūdzam sazināties ar mums, lai varam sakārtot attiecīgo jautājumu.

viesturs@runasskola.lv



Režisora un lektora V. Meikšāna
Publiskas uzstāšanas skola


Privātuma politika
Lietošanas noteikumi


© 2018 REŽISORS UN LEKTORS VIESTURS MEIKŠĀNS

Made on
Tilda